hits

God helg

Så utrolig deilig at det endelig er helg. Tror det blir en ganske bra helg. Imorgen skal jeg ha en time med massasje. Var så heldig å vinne dette på en. Det skal bli så godt. Trenger virkelig litt massasje og avslapping etter denne tunge tiden. Etter massasjen skal jeg på revy og se fadderbarnet mitt opptre. Gleder meg. Da var den lørdagen booket.

Søndag skal jeg besøke min gode venninne -"min søster". Skulle ha besøkt henne for lenge siden. Skal bli så godt å se henne igjen. Jun hadde flaks i vinter at hun i det hele tatt overlevde etter å ha fått hjerneslag og diverse andre skumle ting. Må le litt..idag når vi skulle hjem, gikk brannalarmen, og brannvesenet kom.. Fikk ihvertfall hatt en brannøvelse. Dampen fra oppvaskmaskinen var det som utløste alarmen. Jaja..sånn kan det gå :)  

 

 Ønsker dere en riktig så fin helg!!

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.06.2017 kl.23:02

god helg :-)

trenemamsen

16.06.2017 kl.23:21

Victoria Larsen: God helg til deg også :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv