hits

Effektiv fridag

God kveld der ute. 

Idag har man virkelig fått gjort mye ut av dagen. Hadde en fridag til å komme i stand etter ukens flyttelass. Bagger, kasser, klær u name it overalt...Fikk tatt et skikkelig raid på morningen, før vi dro ned på Ullevål for å ta blodprøve med mini. Han er så plaget med eksem og muligens noe allergi.Greit å få testet han for det meste. Etter dette tok vi oss en tur til Frognerseteren for å ta oss en kakebit. De skal være ganske beryktet for eplekaka deres. Den er god, men blir fort småkvalm av for mye. Orket ikke alt for å si det sånn. Angrer som vanlig at man har kjøpt denna..hehe.Gudskjelov ikke ofte :) Været : REGN! Dagens middag ble ute: 


 

Rydderaidet ble påbegynt da vi kom hjem igjen. Skal bli deilig når guttungen har sovnet, slik at man kan få slappet litt av i sofaen :) 

Håper dere har hatt en fin dag! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv