hits

Sliten.no

Hei der ute!

Vet det er en stund siden det har kommet noen innlegg herifra.. hatt en slitsom og tung periode..

Jeg og gubben har gått hvert til sitt..har blitt en del pakking og styring i de siste dagene. Fant ut at dette forholdet kom til å gå til veis ende. Da var det like godt å bryte nå. Ingen vits i å være sammen pga guttungen. Er på en måte glad for at det endte slik. Forholdet har ikke funkert på en god stund.  Egentlig ganske lettet. Har jo selvførgelig kommet noen tårer,  men sånn er det. 

Men siden vi har en guttunge, fant vi ut at vi bare må være venner. Er jo selvførgelig ikke perfekt selv, men det får da være måte på, hvor mye man skal godta. Er så mye som ligger bak, som jeg ikke vil publisere. Ikke for å kritisere andre..vet at jeg ikke er perfekt selv. Har jo mine sider jeg også. Er så sliten av alt som har skjedd. Så, nå ligger jeg hjemme på sofaen hos a`mor :)

Har vært litt rart å ha vært der oppe for å pakke tingene mine. Blitt enige om hvordan ting skal være, og hva vi skal gjøre.  Men en ting er sikker: Kommer ikke til å dra på sjekkern med det første. Akkuratt nå er det bare helt hærlig å ikke tenke på andre, enn bare på en selv. Litt uvant å ikke sende eller motta en godnatt melding men.. men det får man bare venne seg til. Så nå står det bagger, poser og ting overalt..huff! Hvor skal man begynne. Har tatt meg fri til onsdag, slik at man får gjort en del fornuftig , og få plass til resten som jeg må hente. Har i hvert fall kastet en del som jeg ikke kommer til å bruke lenger. Det beste med flytting, hehehe

Får komme sterkere tilbake med flere innlegg etter at jeg har kommet meg litt til hektene igjen.

Ha en fin dag der ute!

 

2 kommentarer

Marianne Kaspersen Dignes

13.06.2017 kl.00:01

Følte litt ubehag å trykke liker, men kan begrunne det med at du/dere er tøffe! Og det er så viktig å ta vare på seg selv. Har barna fornøyde foreldre så har barna det bra! En blir sliten og utafor av å bruke tid på alt som ikke fungerer! Been there.... Klart det blir tunge perioder, men ingen har sagt at brudd skal være enkle. Virker som dere har de rette innstillingene. Lykketilklemmer :)

trenemamsen

13.06.2017 kl.08:05

Marianne Kaspersen Dignes: Sånn som vi har hatt det, så var det like greit å ta den avgjørelsen som vi gjorde. Er kjipt, men sånn er livet. Funker det ikke, så funker det ikke. Tusen takk for klemmen :) Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv