hits

Lørdagens Iformløp

God kveld der ute!

Igår var det Iformløpet i Frognerparken.Sola skinte og det var knallvær. Litt for bra til å være på en løpedag . Hehe. Var utrolig grusomt å løpe igår. Hadde en forsåvidt god tid til etter 2 km, før varmen plutselig satte inn. Hadde et lite håp om å få en god tid, og perse litt..men neida! Gikk til dunndass Deluxe! Dårligste løpet ever! Hadde det ikke vært så varmt, hadde nok blitt en god tid.

Var flere som også sleit med varmen. De jeg løp med, syntes det var grusomt varmt. Men det viktigste var at vi kom oss i mål. Var så deilig når vi kom i mål. Der stod de med hageslange og spylte mot oss som kom i mål. HERLIG!Tror jeg kunne ha stått der en god stund. Fikk oss en flaske med Imsdal og en goodiebag etter mål. Her var det masse godsaker oppi :) Fikk også med en del godsaker fra diverse stand der også. Bagen ble fylt opp i år også :) Måtte gjøre som de fleste turister som er i Frognerparken: Knipse rundt av statuer og blomster:) 

Fantastisk dag!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv