hits

Herlig med fridag!

Er så deilig med å ha fri. Kan ikke klage på alle de fridagene vi har nå. Skulle gjerne tatt med en fridag imorra. Hehe. Fått en ekstra langhelg. På mandag skal vi ha plandag, så da slipper vi iallefall å ha noen unger på jobb. Hehe. Vi har nok å gjøre da, halve dagen går til å pakke ned tingene våres. Vi skal endelig tilbake til bhg vår igjen etter at den ble oversvømt med vann i januar. Vi har nå telt dager de siste ukene.

 Idag kom jeg meg på trening. 1 time med både kondisjon og styrke. Greit med helligdager, da man kan gå på timer man ikke kan gå på ellers. Greit å bytte på litt også. Er jo tross alt Iformløpet til lørdag. Gleder meg! Vant jo startnummer gjennom standen dens på Oslo maraton. Hadde flaks at jeg sendte de en mld her om dagen ang info.. og der hadde de gjort en glipp, jeg var ikke i systemet! Så de fikk meldt på i siste liten. Så nå har jeg startnr og der jeg trenger :) Skal ikke klage, men håper det ikke blir for varmt. Er helt grusomt å løpe ute når det er for varmt.  

Syns jeg fikk gjort en del før jobb igår også. Begynte kl 11. Men var da oppe og hoppet kl 7 :/  

Var hos legen med mini-han har tydeligvis noe pollen allergi..så da var det å få øyedråper og nesespray. Hurra at det blir dette tillegg til eksemen hans. Etter legebesøket dro vi på biblioteket for å levere bøker vi hadde lånt. Deretter gikk turen til apoteket for å hente medisinene, og så på jobb. Rakk også å ta en is før vi dro.. :) 

Dro ned til modern senere idag, hvor vi skeiet ut med dette 
 

Håper dere har hatt en fin fridag!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv