hits

Gårsdagen tur til Tusenfryd

Ja, igår ble det en tur til karuselland-Tusenfryd.

 

Var sammen med fadderbarnet mitt-som er 16, ei kollega og gubben hennes. Hadde fått gratisbilletter gjennom fagforbundet. Hadde ikke dratt, hvis jeg ikke hadde hatt de billettene. Gidder seriøst ikke å betale 400 kr for å komme inn. Kjører ikke så mye karuseller. Så 50 kr i parkering var helt greit. Hehe. Fikk da tatt tømmerrenna og de 2 andre vannattraksjonene. Ble god og blaut. De fikk meg opp i en båt som gikk fram og tilbake. En barnekarusell.  Fikk helt hetta. Har blitt skikkelig pyse når det gjelder karuseller. Før kunne jeg ta nesten det meste, men nå... passer heller vesker/jakker. Sånn er det å ha  passert 30..hehe. Var mye folk. Fikk med meg 2 små bamser til guttungen. Hadde lovt han at jeg skulle ta med en bamse. Det fikk  han :) 

Litt kos må man ha på tur :) 

Gruer meg til guttungen blir større og skal ta karuseller. Han elsker fart og spenning :/ Blir en tur senere også, da jeg har ett par gratis billetter igjen :) 

4 kommentarer

Pernille

21.05.2017 kl.13:38

Moro med karuseller :) Ha en fin søndag!

trenemamsen

21.05.2017 kl.13:45

Pernille: Ja, det er det..bare de ikke er for store :) Ha en fin søndag du også :)

Victoria Larsen

21.05.2017 kl.16:58

Så moro!! :)

trenemamsen

21.05.2017 kl.21:08

Victoria Larsen: Ja, alltid gøy på Tusenfryd, selv om man ikke kjører så mange karuseller :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv