hits

Tristeste 9 mai

Heisann alle der ute. 

Igår var det en veldig trist dag. Tenkte først at denne dagen var spesiell..var noe med datoen som slo meg at det var noe som jeg skulle ha husket på.. På vei til jobb slo det meg hva det var med denne datoen. Nemlig 1 år siden jeg måtte si farvel til min beste og kjæreste firbente hund. Herregud. 1 år alt. Tiden har gått fort. Plutselig bare rant tårene nedover kinnene mine. Alt ble bare helt trist. Helt sykt hvor knyttet man blir til disse dyrene. De blir som en liten baby. Ble liksom en dobbel sorg, da vi også måtte ta hunden til mamma. Huff..sitter her og tørker tårer. Utrolig hvor mye man savner de også. Ikke så rart..hatt mange gode år sammen. Imorgen hadde han hatt bursdag. Da hadde han blitt 12 år. Han ble en "gammel"mann og hadde det vondt. Da er det bare å la de slippe, og la de komme til et bedre sted. Tror nok at det kommer til å trille noen tårer imorgen også. 

Savner deg fortsatt min fine, lille Herman <3  

2 kommentarer

missmommy.blogg.no

13.05.2017 kl.23:18

Uff ja det skjønner jeg er veldig trist. Vi har en hamster og selv den følger vi oss knyttet til. Jeg kan tenke leg st en hun som er i livet så lenge setter mye tydeligere spor i hjertet.

trenemamsen

14.05.2017 kl.07:36

missmommy.blogg.no: Disse dyrene får en spesiell plass i hjertene våre. Blir jo så utrolig glade i de :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv