hits

Tipp topp helg

Hallohallo!

Har hatt en ganske så grei helg. Var e  liten tur over til harryland igår. Kjøpte egentlig ikke så veldig mye. Fikk kjøpt meg nye løpesko.Gleder meg til å prøve de. På vei opp til Kongsvinger, dro vi innom brikkebutikken. En butikk med bare lego. De hadde 1 års jubileum, så der var det gratis pølser,popcorn,grillspyd, boller +++ Utrolig koselig! 

Idag var en en urolig lat søndag. Med mye vondt i nakken og dårlig vær. Startet dagen med å lage oss en god frokost med kaffe. Tenkte å ta en tur på trening, men så vondt i nakken og skuldrene stod jeg over. Satser på en bedre dag til uka.  

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.05.2017 kl.15:44

Så hyggelig!

trenemamsen

07.05.2017 kl.15:57

Victoria Larsen: Ja. Håper du også har hatt en fin helg :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv