hits

Hurra for meg !

God kveld der ute! 

Ja, da har man blitt ett år eldre. Juhu :) Hatt en veldig koselig feiring. Hadde besøk av noen venner og familie.Startet dagen med lite søvn, da guttungen har vært dårlig i natt..Jadda. Så halv ni idag tidlig sto jeg og lagde pavlova kake. Ikke ofte man lager kake så tidlig på morran.Så var det å stresse rundt for å bli ferdig med både vasking og rydding. Alltid et pes når man skal ha besøk av en hel drøss. Men blir ihvertfall koselig. Lagde en stor gryte med gryterett og salat. Alltid en slager hos de fleste. 

 Slik ble pavlova kaka :) Ble faktisk ganske god, for å skryte litt..hehe. Marengsen smeltet nesten på tunga. 


Gubben lagde bløtkake for  første gang. Ble veldig god. 
Mamma hadde kjøpt med seg marsipankake. Ble mer enn nok med kake ja.Sitter her å nesten smågulper kake. Var deilig og slenge seg i sofaen. Tror det blir en tidlig kveld idag. Krysser fingrene for at guttungen sover bedre i natt. 

Fikk en del fint. Fikk trådløse ørepropper og roser av gubben og guttungen. Disse fikk jeg igår, da jeg skulle være med på sentrumsløpet. Startnummer fikk jeg av mamma. Fikk også b.la penger, vin , smykke og flere roser. 

 

Ha en fantastisk søndag!!! 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

30.04.2017 kl.20:51

Gratulerer så mye!! Såå gode kaker :-D

trenemamsen

30.04.2017 kl.20:53

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Søtmonsen :))

01.05.2017 kl.11:14

Gratulerer med dagen ^^

trenemamsen

01.05.2017 kl.12:35

Søtmonsen ): Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv