hits

Super motivasjon

God kveld der ute!

På lørdag var jeg på min første running time. Og hele 60 minutter. Det som fikk meg til å melde meg på, var at alle fikk premie, og det skulle være trekning av en sekk med mye godis i. Gruet meg egentlig til dette...men det satte faktisk mersmak til å være med på. Flink instruktør, og mye god musikk. Da gikk timen veldig fort. Har allerede satt meg på venteliste til lørdag. Vi fikk hver våres pose med frukt, smoothie og energibar. 

Var dessverre ikke den heldige vinneren av sekken  :( 

Men merket at alle intervalltreningen har virket. Holdt det nesten helt gående på tredemølla. Så gir meg en liten applaus på skulderen. Første gang jeg har løpt 5 km uten å ta pause:) 

Ha en fin kveld videre! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

06.03.2017 kl.21:19

Jeg håper du får en fin mandagskveld :-)

trenemamsen

06.03.2017 kl.21:21

Victoria Larsen: Takk, det samme :)

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv