hits

Hyggelig overraskelse

God kveld, god kveld !

Fikk en aldeles overraskende mail igår. 

Jeg hadde blitt plukket ut til å løpe winter run med team CRAFT som går av stabelen i Oslo 4 februar. Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle bli trukket ut. 2 stykker som skulle få være med på dette. Og jeg var en av de. Yayyy! Vi er også heldige som får løpesko ,  trenings veiledning, løpeklær og startnummer.  Sendte inn en søknad før jul om å være med på dette. Tror dette kan bli ganske gøy.  Kunne velge mellom 5 eller 10 km..valgte 5 km siden jeg aldri har vært med på et ordentlig vinterløp. Barteløpet var vel egentlig et slags vinterløp men...løp i masse snø ihvertfall. Har en viss anelse at det kan bli en  kald fornøyelse. Men vi får sikkert godt løpe utstyr som vi skal bruke. Gleder meg til vi får treningstøyet. 


(Bildet er hentet fra nettet) 

Bare det ikke blir like kaldt som idag (16 minus) Bare å ha humøret på topp og glede seg. 

Fikk litt panikk, siden det ikke er så lenge til, og lenge siden siste ordentlige treningsøkt. Så nå får jeg bare gønne på med den treningen jeg kan fullføre :) Har vært flink å ha vært på trening idag :)! 

Så da var trening og løpe året igang!!! Så nå er det ingen unnskyldning for å ikke dra på trening...! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trenemamsen

trenemamsen

35, Oslo

Hei og hopp! Velkommen inn på min side. Janne heter jeg. Er ei oslojente og er mamma til verdens beste gutt. Elsker han over alt i hele verden. Koslig at du titter innom siden min. Her kommer jeg til å skrive om det som rett og slett faller meg inn, enten det er trening, barn, hobby etc +++ Hyggelig om du legger igjen noen spor, enten du er venn, følger, sponsor el.lignende :) For kontakt: trenejenta@hotmail.com Instagram:trenemams1982

Kategorier

Arkiv